Friday, June 29, 2007

Zagend snurken doen men van Tilburg tot Delft

Fri, 29 Jun 2007 15:07:37 +0200
Als u luidt en regelmatig snurkt en u geen andere ademhalingsproblemen heeft dan kan de Somnoplasty een geschikte oplossing voor u zijn.

Afhankelijk van de uitslag van het onderzoek kan het normale snurken uitstekend met SOMNOPLASTY methode worden behandeld.

Na goede instructie sluit de patient avonds zelf de apparatuur aan als hij/zij gaat slapen; de volgende morgen wordt het apparaat opgehaald en worden de metingen beoordeeld.

In veruit de meeste gevallen wordt het snurken veroorzaakt door een te nauwe overgang van de neusholte naar de keelholte; dit is de ruimte achter het zachte gehemelte en de huig.

Zonodig wordt dan een tweede behandeling gegeven.

snurken is in veel gevallen niet gezond.

De overgang van de neus naar de keel wordt door deze operatie ruimer en het snurken verdwijnt bij ongeveer negen van de tien mensen, maar na een paar jaar komt het snurken bij sommige mensen terug; na vijf jaar werkt de operatie daarom nog maar bij zeven van de tien mensen.

Wetenschappelijk Keel- Neus- en Ooronderzoek heeft aangetoond dat Nozovent in 80 procent van de gevallen uitkomst biedt.

Om vast te stellen of er inderdaad sprake is van een slaapapneu- syndroom moet een nachtelijke meting tijdens de slaap worden verricht polysomnografie.

Men spreekt van een slaap-apneusyndroom wanneer ademstilstanden meer dan tien maal per uur optreden.

 


Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?